Praktikant til kampagne og frivillige

Praktikant
Vi søger en praktikant til både digitale kampagner og frivilligindsatser.
Sex & Samfund ønsker at nå så bredt ud til unge som muligt, for at skabe fokus på sex, grænser og samtykke. Derfor samarbejder vi med glæde med festivaler, organisationer, kommuner, uddannelsesinstitutioner, folkemøder, studenterhuse mm.

Frivillige på Folkemødet

Du vil komme til at spille en central rolle for arbejdet med Sex og Samfunds digitale kampagner og frivilligindsatser. Arbejdet foregår i Engagement og Mobiliseringsafdelingen, der står for Sex & Samfunds digitale kommunikation og kampagner samt vores frivilligindsatser. 

 

Konkret vil du komme til at arbejde med:

 

  • Kampagneindsats i forbindelse med Copenhagen Pride 
  • Samtykkekampagne i forbindelse med studiestart 
  • Årsmødet for Sex & Samfunds frivillige 
  • Samtykkeindsats i forbindelse med julefrokoster 
  • Understøtte og mobilisere frivillige 
  • Nå ja, og naturligvis også i de obligatoriske dag-til-dag opgaver; fra at skrive en annoncetekst eller artikel til web, til at foretage et interview eller arrangere et event. 

 
Vi leder efter dig, der har mange tangenter at spille på. Dig, som vil sætte dem alle i spil i arbejdet med både den on- og offline kommunikation. Dig som kunne tænke dig at blive en vigtig del af et professionelt kampagneteam.  

Du har højst sandsynligt selv været med til at arrangere og organisere frivilligt arbejde i en organisation eller forening. Ligesom at du har haft fingrene i digital kommunikation, og har skrevet ex. webtekster, artikler, annoncer, posts mm. Og hvis vi er rigtig heldige, har du praktisk erfaring med begge. 

Nu vil du gerne tage et spadestik dybere og afprøve i praksis, hvordan man kan forbinde online og offline kommunikation. Fra sociale medier til vores frivillige indsats. 

Vi forestiller os at du studerer kommunikation, journalistik eller lign. 

 

Her er, hvad vi leder efter:

 

  • Én som både tør, kan og vil tale direkte til og med mennesker (særligt frivillige), såvel som at kommunikere via et keyboard og en skærm.   
  • Én som kan formulere sig på skrift. Vi foretrækker den slags kragetæer, som får dine venner til at trække på smilebåndet i dine DMs frem den slags, som din underviser nikker anerkendende til. Er du øvet i begge, så er det kun en fordel.  
  • Én som trives med en blanding af faste ansvarsområder og dag-til-dag opgaver. 
  • Har du erfaring med non-profit organisationer eller virksomheder, er det super, men ikke et ‘must’. Du skal dog have en interesse i vores samfund, og i de måder vi kan ændre det på. 
  • Det er en fordel hvis du betragter det digitale som sin hjemmebane, og hvis du interesserer dig for kommunikation og for teknikken bag. 
  • Du skal være en ambitiøs, fleksibel, robust, og omstillingsparat go-getter, som...  
    Nej nej, rolig nu, det er en joke! Men du søger forhåbentligt jobbet, fordi du kan spejle dig selv i opgaverne og gerne vil udvikle dig inden for dem.  

     

Og her er praktikken beskrevet helt kort:

 

  • Praktikken er ulønnet og er som udgangspunkt 30-37 timer om ugen på Sex & Samfunds kontor på Amager. 
  • Der vil forekomme opgaver, som ligger på skæve tidspunkter et par gange om måneden. Til gengæld tager vi højde for, at du er studerende (flex, flex, flex), og du vil få mulighed for at lave din praktikopgave i arbejdstiden. 
  • Og så er det en praktik, hvor du får helt konkrete opgaver og ansvarsområder. 
  • Sidst, men ikke mindst, så bliver du en del af et team, hvor vi har en åben og uformel (takt og) tone i gensidig respekt for hinandens faglighed og særheder. 

     

Det praktiske

 

Send din ansøgning/CV til os hurtigst muligt! Vi holder samtaler løbende og fjerner praktikopslaget, når vi har den rette kandidat. Har du nogen spørgsmål til praktikken, så ring til Rune på mobil 21 64 32 12. 

 

Opstart: 5. august 2024 (så du kan nå at være med til Pride). 

 

Du kan søge praktikken ved at sende en samlet ansøgning/CV til job@sexogsamfund.dk. Vi vil bede dig samle din ansøgning og dit CV i én PDF (brug evt. PDF-merge), og skrive 'Praktikant' i emnefeltet.  

 

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk 

 

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion til at søge den ledige stilling. 

 

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk baggrund, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på knapt 60 mio. kr. 

Kontakt

Pladsholder

Rune Nordstrøm Pedersen

Head of Digital & Campaigns